Пенелопе Круз беше откровена за страха си от шофиране, след като

...
Пенелопе Круз беше откровена за страха си от шофиране, след като
Коментари Харесай

Сестра ми беше прегазена от кола пред мен: Пенелопе Крус проговори за най-голямата си травма

Пенелопе Круз беше откровена за страха си от шофиране, откакто видяла по-малката си сестра, Моника Круз, блъсната от кола.

„ Страх ме е да карам “ , каза носителката на " Оскар " пред Elle в изявление, оповестено в четвъртък.  „ Сестра ми беше прегазена от кола пред мен, когато бях на 8 или 9. “

49-годишната актриса от „ Ванила скай “ си спомня блестящо деня на случая , обяснявайки по какъв начин „ времето е спряло “, до момента в който е изпадала в потрес.

Penélope Cruz reveals she’s afraid to drive after watching sister get run over: ‘It’s a great trauma’
— Page Six (@PageSix)
„ Това е огромна контузия, тъй като я видях да губи схващане. И бях вцепенена в болничното заведение, казвайки на хората: „ О, сестра ми преди малко беше прегазена от кола “ , сподели тя.

46-годишната Моника в последна сметка се възстановява напълно , само че четирикратно номинираната за " Златен глобус " актриса призна, че „ би изпаднала в нервност “, в случай че стане очевидец на сходен случай като стара.

Пенелопе си напомня  травмата от детството си , до момента в който рекламира спортния трилър на режисьора Майкъл Ман „ Ферари “.

Крус изигра Лаура Ферари във кино лентата дружно с Адам Драйвър, който играе италианския играч Енцо Ферари.

Actress Penélope Cruz revealed she has a “fear of driving ” after witnessing her sister get run over by a car during her childhood.
— NBC Los Angeles (@NBCLA)
Една част от сюжета разказва по какъв начин Лаура и Енцо се оправят със загубата на сина си Дино.

Пенелопе сподели, че от време на време се бори с ролята си на скърбяща майка , като се има поради прочувственият спомен за случая със сестра ѝ и нейната свръхчувствителност към възприятията на другите хора.

, the noted empath, devoted mother, and mesmerizing star of, is hard not to fall in love with. ELLE's February cover star opens up about playing complicated real-life figures and her maternal instinct.
— ELLE Magazine (US) (@ELLEmagazine)
„ Това е едно от главните неща, с които се занимавам в лечението: по какъв начин да работя в баланс, с цел да мога да продължа да усещам тези неща, без да върша тези усеща свои “ , изясни тя.

За благополучие, Адам Драйвър в никакъв случай не е трябвало да се тормози да седне зад кормилото за филм.  Всъщност Драйвър разкри, че даже не биха му разрешили да кара първокласните коли заради опасения за застраховката.

„ Да направиш филм е знамение и те не желаят да докосвам нещото, което е най-скъпата част “ , ​​каза 40-годишният артист от „ Къщата на Гучи “ на пресконференция през август 2023 г.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР